СоЛнЫшКо
Статус: Offline
| Anda Adam - Nai, nai Aa,ei,lasa asa e bine asa,lasa piesa sa mearga nu te baga, Vreau sa-ti arat cum o fata ca mine te fac Hai stiu ca-ti place. Nu fi trist, Nu dormi, Nu sta, Te-am ochit, ce te miri asa Ca sa uiti toate problemele tale Sa lasi deoparte sms-urile si cele 2 celulare. Am sa ma schimb in ceva comod, Pune muzica pe cand ma-n torc, Lumanarile se aprind pe loc, Si trage patul mai aproape de foc. Stinge lumina ,aprinde-o intre noi, Prin draperii lumea ne vede goi, Saruta-mi buzele atat de moi Si pe ale tale eu le voi. [Refren]: Nai,nai,nai,nai,nai nevoi, Nai,nai,nai,nai,nai si apoi . Nai,nai,nai,nai,nai nevoi, Nai,nai,nai,nai,nai si apoi. Nai,nai,nai,nai,nai nevoi, Nai,nai,nai,nai,nai si apoi. Nai,nai,nai,nai,nai nevoi, Nai,nai,nai,nai,nai si apoi. Na ,na,na,na,na,na Nu sunt o fata cuminte Sunt doar iubita ta Fa si tu,fa si tu,fa si tu ceva HA Pune mana acolo unde-mi bate inima Nu te mai intimida. Ia-ma imbrate stii bine hai stii ca-mï place asa Noaptea vine, e aproape s-asterne pe pleoape Hai fabrica niste soapte Sa ne iubim mai departe
Отблагодари админку
|