| Elena (ex Mandinga) - Vocea ta Mi-aduce liniste...vocea ta.... Cate s-au spus...cate s-au dus Nu ne mai doare... Orice zi-n plus...suntem mai sus Restul doar vorbe goale... Un dulce sarut ce ne face sa iubim mai mult Te ating,te cuprind in brate,te privesc si te am aproape Siempre con tigo en carnaval.... Tu amor es como un fuente Simepre con tigo....tu eres mi corason Refren: Mi-aduce liniste...vocea ta Vorbele tale-mi mangaie...inima Mi-aduce liniste...vocea ta In fiecare zi si noapte dragoste sa-mi dai Numai tu sti..noaptea sa fi....doar langa mine Nu pot trai...nici chiar o zi...fara sa stiu de tine Un zambet ti-am luat...si d-atunci in suflet l-am pastrat Cerul e parca mai aproape...norii se duc tot mai departe Siempre con tigo en carnaval.... Tu amor es como un fuente Simepre con tigo....tu eres mi corason Refren: Mi-aduce liniste...vocea ta Vorbele tale-mi mangaie...inima Mi-aduce liniste...vocea ta In fiecare zi si noapte dragoste sa-mi dai Siempre con tigo en carnaval.... Tu amor es como un fuente Simepre con tigo....tu eres mi corason Refren: Mi-aduce liniste...vocea ta Vorbele tale-mi mangaie...inima Mi-aduce liniste...vocea ta In fiecare zi si noapte dragoste sa-mi dai Mi-aduce liniste...vocea ta ....................... In fiecare zi si noapte dragoste sa-mi daï
Отблагодари админку
|